Instagram annoncering

Instagram er et af verdens største sociale medier med omkring én millard brugere globalt.  Man estimerer, at der er cirka to millioner brugere i Danmark. 

Instagram annoncering

Derfor bør din virksomhed benytte Instagram annoncering

Instagram er særligt kendetegnet af at være et visuelt socialt medie som bliver brugt på mobilvenlige devices. Instagram er et nemt medie for brugerne og navigere rundt i.

Oprindeligt var Instagram en selvstændig virksomhed, men tilbage i 2012 opkøbte Facebook det fremmadstormende sociale medie. I 2015 blev det muligt at annoncere på Instagram via Facebooks annoncesystem.

Instagram annoncering giver mulighed for at nå målbare forretningsresultater, da det sociale medie skaber en bred rækkevidde.  

En stor gruppe af Instagrambrugerne befinder sig på det sociale medie med henblik på, at finde inspiration til deres interesser. Derfor kan det være attraktivt for virksomheder at være aktive på Instagram med stories og opslag, hvor brugerne kan få inspiration som kan føre til salg eller besøgende til din virksomheds hjemmeside.

Instagram annoncering Webbureau Copenti

Potentialet ved Instagram annoncering er stort

0 +
Instagram brugere på verdensplan
0 +
Instagram brugere i Danmark

Annoncetyper på Instagram annoncering

Instagram stories

En Instagram story er et kommunikationselement mellem profilindehaveren og følgerne, hvorpå man kan udgive billeder og videoer, som er offentlige i 24 timer. Instagram stories kan tilgås øverst i applikationen af brugerne. Dog kan udgiveren af en Instagram story gemme det under højdepunkter på en Instagram profil.

Instagram stories afspilles automatisk fra den ene profil som brugeren følger, til den anden. I overgangen til en ny Instagram story kan virksomheder annoncere med videoer, tekster og billeder, hvorpå brugeren kan swipe up, og interagere med virksomheders hjemmesider.

Dette er en essentiel annonceringsløsning til virksomheder, som ønsker at interagere med brugerne ved korte 15-sekunders videoer. 

Instagram opslag

Instagram opslag er modsat Instagram stories udgivet opslag, som vil være tilgængelige så længe brugeren ønsker det. Man kan tilgå udgivet opslag på profilerne. 

Når brugere scroller ned igennem deres Instagram feed kan virksomheder annoncere mellem Instagram opslagene, og hvis brugeren klikker på opslagene, kan de tilgå virksomhedens hjemmeside eller ydelse. Dette annonceringsværktøj henvender sig til virksomheder, som ønsker opmærksomhed på deres ydelser eller webshops.

Instagram shopping

Instagram shopping henvender sig primært til webshopejere som ønsker at sælge produkter fra Instagram opslag. Hvis en profil eksempelvis udgiver et opslag med at par sko, kan følgeren som ser opslaget klikke på skoene, og derved komme direkte til det viste produkt på webshoppen. Dette medfører, at din webshops målgruppe nemmere kan interagere med dine webshop produkter og gennemføre ordre.

Instagram annoncering stories influencer

Influencer marketing på Instagram

De seneste par år er influencer marketing vokset ekspotentielt, og derfor er det også en indgangsvinkel til kundeforøgelse for virksomheder. 

Ved influencer marketing kan man markedsføre sine ydelser og produkter på det mere personlige plan. En traditionel marketingreklame henvender sig til et bredt område, hvorimod influencer marketingkampagner henvender sig mere til nicheprodukter eller specifikke målgrupper. 

Tilgangen er, at man finder en relevant influencer, som henvender sig til den målgrupper, din virksomheds produkter henvender sig til. Som udgangspunkt kan det både være en en influencer med flere hundrede tusinde følgere, eller en influencer med få tusinde følgere.

Ved at benytte en influencer som markedsføringskanal kan man være sikret, at influenceren’s følgere er loyale og retter mere opmærksomhed mod dine produkter, end hvis du blot laver en almindelig markedsføringskampagne. 

Hos Copenti kan vi hjælpe din virksomhed med at finde den rette influencer, og indgå en givende aftale, som giver mening for både influencer og din virksomhed.

Få et tilbud på en Instagram annonceringsaftale

Vi vil med glæde hjælpe din virksomhed med at annoncere på Instagram.

Vi vil også meget gerne høre om din virksomhed, Jeres målgrupper og behov, så vi kan udvikle en unik og eksklusiv annonceringsstrategi på Instagram til din virksomhed.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for en skræddersyet annonceringsstrategi på Instagram.

Kontaktformular

Andre ydelser

Vi er klar til at hjælpe din virksomhed.

Vi leverer professionelle hjemmesider, udarbejdet af erfarne webdesignere. Vi forstår at bygge Jeres online identitet til potentielle kunder. 

Webshop

Vi kan bygge en webshop der kan sælge Jeres produkter online. Vores marketingskompetencer kan dertil lave online annoncering.

Online annoncering

Vi kan lave online annoncering for din virksomhed på sociale medieplatforme, så I kan nå ud til Jeres potentielle kunder.

Marketingkonsulent

Vi har erfarne og dygtige marketingkonsulenter som kan biddrage med nytænkning, idégenerering og digital innovation.