LinkedIn Annoncering

LinkedIn er verdens største sociale medie inden for erhverv. LinkedIn henvender sig til erhvervslivet, hvor man som bruger kan følge og være i forbindelse med sine forretningsforbindelser og følge de virksomheder der fanger ens interesse. Vi kan hjælpe din virksomhed med LinkedIn annoncering, så du kan øge synligheden og nå ud til B2B-markedet.

LinkedIn annoncering webbureau marketingbureau
LinkedIn annoncering Webbureau Marketing Bureau

Derfor bør din virksomhed benytte LinkedIn annoncering

Hvis din virksomhed primært henvender sig til at sælge ydelser eller produkter til virksomheder, og ikke til private kunder, er LinkedIn i mange tilfælde den bedste sociale medieplatform at benytte.

Når en bruger benytter LinkedIn er det i de fleste tilfælde på et tidspunkt, hvor brugerens fokus er på erhverv. Derfor vil man som B2B-virksomhed få mere ud af LinkedIn annoncering og nå ud til brugere som er online med erhvervsfokus fremfor eksempelvis Instagram, som måske henvender sig til brugerenes private interesse. 

På LinkedIn kan virksomheder oprette en virksomhedsside, hvor man kan dele opslag med billeder, videoer og tekster. Det fungerer på nogenlunde samme måde som på Facebook. Disse opslag kan man annoncere, så de når ud til LinkedIn-brugere som ikke følger virksomhedssiden.

Potentialet ved LinkedIn annoncering er stort

0 +
LinkedIn brugere på verdensplan
0 +
LinkedIn brugere i Danmark