Hjemmesider til virksomheder

Ved at vælge Copenti som hjemmesideleverandør får du ikke blot et digitalt visitkort. Du får en gennemført unik hjemmeside, der tager udgangspunkt i de kerneværdier, der kendetegner din virksomhed. 

Professionel hjemmesider

Køb en professionel hjemmeside

Du kan købe en hjemmeside hos Copenti, hvor du som kunde er sikret et professionelt resultat, der tager udgangspunkt i din virksomheds brand og budskaber. Med vores store erfaring inden for webdesign, er vi i stand til at designe funktionelle, æstetiske og moderne hjemmesider med et professionelt image. 

Vores mål for vores kunders hjemmesider er, at vi som leverandør understøtter virksomhedens strategi, som gerne skulle føre til øget omsætning. Vi ønsker, at vores kunders hjemmeside får besøgende, der kan konvertere til kunder.

Derfor bør din virksomhed have en professionel hjemmeside

En af de bedste muligheder for at tiltrække opmærksomhed til din virksomhed, er at have en professionel hjemmeside. Med en unik hjemmeside kan din virksomhed få formidlet de ønskede budskaber ud til potentielle kunder.

Det er vigtigt at have et brugervenligt design. Hjemmesiden skal være overskuelig at navigere rundt i, og dertil bør alt indhold være relevant for de besøgende. Der bør være blikfangende informationer som vækker interesse hos den besøgende. Derudover skal hjemmesidens tekster være dragende, så man undgår at besøgende ikke klikker sig væk.

Responsivt hjemmesidedesign

Du har sikkert hørt før, at din virksomheds hjemmeside bør være mobilvenlig og responsiv.

Dette skyldes, at online trafik kommer fra flere forskellige enheder.

Hos Copenti sørger vi altid for at skabe en fleksibel brugerflade, så indholdet på vores kunders hjemmesider tilpasser sig de forskellige skærmstørrelser på computer, tablet og mobiltelefon.

Det skal nemlig være nemt for dine kunder at finde relevante informationer og interagere med hjemmesiden.

Får mobilvenlige hjemmesider bedre placering på Google?

Ja, responsive hjemmesider får bedre placeringer på Google. Google vurderer hjemmesider ud fra tilgængelighed og en række andre faktorer, når en hjemmeside skal vises i søgeresultater.

Bedre placeringer på Google vil give mere trafik til hjemmesiden, og jo flere besøgende hjemmesiden har, desto mere relevant mener Google, at hjemmesiden er.

Vores arbejdsproces

Vores erfaring og viden om webdesign er stor, men for at din kommende hjemmeside bliver unik har vi brug for dine input, ønsker og krav. Herunder kan du se, hvordan vi anbefaler, at opbygningen af en ny hjemmeside fungerer bedst.

1. Indledende fase

Vi giver os tid til at forstå din virksomheds koncept og værdier. Ofte tager vi ud og besøger din virksomhed, og har en dialog om vores ideer og forslag til udfærdigelsen.

2. Opsætning

Med det råmateriale, såsom grafik og tekster, som vi har fået af kunden, påbegynder vi opsætningen af hjemmesiden. Copenti’s webudviklere laver første udkast af den digitale løsnings udtryk og layout.

3. Tilretning

Der skal som regel tilrettes i forhold til det første udkast. Rettelserne vil foregå i tæt dialog med dig, hvor du kan komme med feedback og konkrete ønsker til løsningens udformning.

4. Lancering

Når du er fuldstændig tilfreds med udtrykket på den digitale løsning, er næste skridt at få lanceret siden. Ejerskabet af siden vil blive overdraget til dig og du står nu med en tidssvarende og gennemført løsning, som arbejder for dig.

Få et uforpligtende tilbud på en hjemmeside

Vores priser på hjemmesider varierer, alt efter behov og størrelse.

Vi vil meget gerne høre om din virksomhed, Jeres målgrupper og behov så vi kan udvikle en unik og eksklusiv hjemmeside.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for en skræddersyet hjemmeside med et professionelt visuelt udtryk.

Kontaktformular

Andre ydelser

Vi er klar til at hjælpe din virksomhed.

SEO optimering er organisk og er arbejdet, der ligger i at få en hjemmeside til at rangere højt på Google, uden at benytte annonceringsbeløb.

Webshop

Vi kan bygge en webshop der kan sælge Jeres produkter online. Vores marketingskompetencer kan dertil lave online annoncering.

Online annoncering

Vi kan lave online annoncering for din virksomhed på sociale medieplatforme, så I kan nå ud til Jeres potentielle kunder.

Marketingkonsulent

Vi har erfarne og dygtige marketingkonsulenter som kan biddrage med nytænkning, idégenerering og digital innovation.