SEO optimering

SEO optimering, også kaldet søgemaskineoptimering og på engelsk Search Engine Optimization, er kendetegnet ved det arbejde der ligger i at få en hjemmeside til at rangere bedre på relevante søgeresultater for din virksomheds målgruppe.

SEO Optimering Copenti

Forstå SEO optimering

En hjemmeside bliver oftest fundet ved hjælp af søgemaskiner, hvoraf Google står for mere end 90% af alle søgninger. Derfor er størstedelen af vores fokus på Google. Algoritmerne i Google ændrer sig ofte, og søgemaskineoptimering er generelt i konstant udvikling, hvilket kan gøre det svært for nogle virksomheder at følge med i. 

Lad os hjælpe din virksomhed med at blive fundet på Google.

Du kan læse Google’s egen SEO starterguide her.

Hvordan kan vi hjælpe med SEO optimering?

Vi kan hjælpe din virksomhed med at blive fundet på Google. SEO optimering kan være en opgave, som din virksomhed ikke har ressourcer til, og derfor kan det være en god idé, at benytte os som SEO-konsulenter. Søgemaskineoptimering er nemlig som regel en langsigtes løsning for din virksomheds online synlighed. Rejsen for en bedre placering på Google sker over tid, og ikke fra dag til dag.

Med en topplacering på Google kan din virksomhed generere unikke besøgende og opnå flere leads og henvendelser fra organiske søgninger. Når din virksomhed dukker op på organiske søgninger, er der ingen udgifter forbundet, som der f.eks. er på Google Ads.

Hos Copenti laver vi en klar strategi, som vi udarbejder i fællesskab med vores kunder. I denne proces får vi et klart indtryk af vores kunders budskaber, strategi, målgrupper og brand.

SEO Optimering Copenti Webbureau

Hvad betyder linkbuilding for SEO optimering?

Et vigtigt område indenfor søgemaskineoptimering er linkbuilding. Kort sagt er linkbuilding, når man målrettet går efter at få opbygget autoritet på en hjemmeside med links fra andre hjemmesider. I nogen sammenhænge kaldes linksne også for backlinks. Helt lavpraktisk får man andre hjemmesider til at linke til sin hjemmeside med målet om at rangere højere på søgeresultater.

Dog kan linkbuilding deles op i tre områder.

  • Ekstern linkbuilding: Har skabes der relevante links fra andre hjemmesider til ens egen hjemmeside. Eksterne links er oftest dem der skaber højest værdi for en hjemmeside, i forhold til Googles algoritmer indenfor søgemaskineoptimering.
  • Intern linkbuilding: I intern linkbuilding fokuserer man på at skabe en god intern struktur på en hjemmesides undersider med links, så det er relevant og værdifuldt for hjemmesidens besøgende.
  • Udgående linkbuilding: I den sidste kategori arbejder man med at linke fra ens egen hjemmeside til andre hjemmesider. Dette kan man gøre for at hjælpe besøgende, hvis de søger relavante informationer.

 

Med vores SEO-kompetencer skal du ikke bekymre dig om linkbuilding på din hjemmeside. Vi er nemlig klar til at udarbejde din linkbuilding, uanset om det drejer sig om eksterne, interne eller udgående link.

Vores arbejdsproces med SEO optimering

Vores erfaring og viden om søgemaskineoptimering er stor. Herunder kan du se, hvordan vi arbejder for at give vores kunders hjemmeside den bedst mulige rangering og synlighed i søgeresultaterne.

Situationsanalyse af din hjemmeside

Hvis du vælger Copenti som partner for SEO optimering, er den mest naturlige fremgang, at vi analyserer din nuværende hjemmeside.

Her kigger vi blandt andet på hvordan din hjemmeside performer i søgeresultater. Hertil danner vi et overblik over, hvordan vi tiltænker at søgemaskineoptimeringen skal tage form på din nuværende hjemmeside.

Dertil danner vi os et overblik over, hvor det største optimeringspotentiale vil være. 

Søgeordsanalyse

Mange har den tilgang, at jo mere trafik der tilføres til en hjemmeside, desto bedre resultater fås.

Vi prioriterer til hver en tid at tiltrække vores kunders målgruppe fremfor at tiltrække et bredt publikum som måske ikke har interesse i din virksomheds service eller produkter.

Derfor bruger vi ressourcer på at lave søgeordsanalyser, hvor vi udpeger de rette søgeord som dine potentielle kunder søger på. 

Det er vigtigt for os at inddrage vores kunders markedskendskab og forretningsviden.

Implementering, monitorering og optimering

Når vi får afklaret dine potentielle kunders søgepræferencer, igangsætter vi implementeringen på din hjemmeside. 

Der vil gå noget tid, før vores SEO optimering på din hjemmeside vil vise bedre resultater på søgeresultaterne, men søgeordsoptimeringen vil give en genrel unægtelig god værdi på sigt for din virksomheds online synlighed.

Vi vil løbende monitorere og optimere din hjemmeside, og fortsætte samarbejdet ud fra en skræddersyet handlingsplan.