Ofte stillede spørgsmål

Mangler du svar?
Kontakt os
Jeg har ikke har råd til jeres marketingydelser?
De priser der fremgår på de forskellige marketingydelser er eksempler. Vi er altid interesseret i at skabe en bæredygtig aftale med vores kunder, som passer til deres behov og økonomi. Du er velkommen til at kontakte os for at få et mere nøjagtigt prisoverslag, som ikke er bindende.
Hvor meget koster en hjemmeside?
Priserne på en hjemmeside varrierer efter behov og størrelse. Vores priser starter typisk fra 7.495 kr. og op efter. Vi arbejder kun med virksomheder som ønsker en professionel hjemmeside der designes fra bunden. Derfor er vi ikke de billigste på markedet. Hvis du søger en billig skabelonhjemmeside, så kan vi anbefale at finde en anden leverandør.
Hvor meget koster SEO-optimering?
SEO-optimering er en løbende proces, og derfor anbefaler vi et længere samarbejde på minimum tre måneder. Vores priser starter fra 1.995 kr. pr. måned og op efter. Det afhænger også af, hvor stor en SEO-indsats du ønsker. En stor SEO-indsats vil først vise resultater minimum tre måneder efter indsatsen er implementeret. 
Hvor meget koster en webshop?
Det er svært at komme med et bud på, hvor meget en webshop koster. Vi skilter med, at priserne starter fra 14.995 kroner, men det afhænger bestemt af størrelsen og indsatsen. Hvis du har en lille hobbyforretning, og blot ønsker et webshopsortiment på under 100 varer, så kan du cirka regne med de omkring 14.995 kr. Hvis du derimod har et større ønske om en stor unik webshop som skal være nøglesælgeren i din forretning, så er vi nærmere 49.995 kr.
Hvor meget koster SoMe-annoncering?
Uanset om du ønsker annoncering på Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat, Pinterest eller YouTube, så er det svært at komme med en indikation på hvor meget det koster. Det hele komme an på hvilken marketingstrategi der er. Hvis du blot ønsker opsætning af standardkampagner, så regn med minimum 1.995 kr. pr. måned.
Søger i nye medarbejdere?
I øjeblikket har vi ingen ledige stillinger. Du er velkommen til at holde øje med vores karriereside ved at trykke her. Du kan også sende en uopfordret ansøgning til kontakt@copenti.dk. Vi bestræber os på at besvare dig hurtigst muligt.
Søger i praktikanter?
Vi har løbende praktikpladser til studerende. De fleste af vores studerende er i gang med at uddanne sig til markedsføringsøkonom, handelsøkonom, multimediedesigner eller relevante bacheloruddannelser inden for marketing. Du er velkommen til at sende en uopfordret praktikansøgning til kontakt@copenti.dk.
Hvad er jeres adresse?
Vi har adresse på H.P. Hansens Plads 32, 4200 Slagelse.
Hvad er jeres CVR-nummer?
Vores CVR-nummer er 42267937.
Hvad er jeres telefonnummer?
Du er velkommen til at ringe til os. Vores telefonnummer er +45 39 39 32 45.
Hvad er jeres e-mail?
Du er velkommen til at kontakte os på mail. Vores mail er kontakt@copenti.dk.
crossmenu