Copenti

Webbureau i Næstved

Online succes starter her

Copenti er et dansk webbureau med fokus på hjemmesider og Google marketing. Vi hjælper virksomheder i Næstved med at forvandle deres online tilstedeværelse – ét klik ad gangen

Digital vækst, synlighed og succes for virksomheder i Næstved

Vi kan ikke alt, men det vi kan, det mestrer vi!

SEO optimering

Få hjælp til at øge dine organiske placeringer på Goolgle på relevante søgeord.
Læs mere

Google Ads

Få nye kunder ved hjælp af Google Ads kampagner. Vi opsætter, driver og optimerer dine kampagner.
Læs mere

Hjemmesider

Få en professionel hjemmeside eller webshop der repræsenterer dit brand og virksomhed.
Læs mere

Et webbureau med kunder i Næstved

I en tid, hvor den digitale verden aldrig sover, er det vigtigt at have en partner, der forstår din virksomheds unikke behov. Hos Copenti har vi specialiseret os i at skabe stærke og effektive online løsninger, der kan hjælpe din virksomhed med at trives i et konkurrencepræget landskab.

Du skal vælge os som dit webbureau fordi vi ikke bare tilbyder tjenester – vi tilbyder partnerskaber. Vi lytter til dine mål, forstår din branche og bygger strategier, der gør din virksomhed til en vinder i den digitale verden. Vi har i flere år haft kunder i Næstved, og vi har derfor også et lokalt kendskab til erhvervslivet i Næstved. Dette giver os en fordel, da vi allerede fra starten af et samarbejde har en forståelse af din virksomheds lokale tilstedeværelse.

Kontakt os i dag og lad os sammen forme fremtiden for din virksomhed. Copenti er mere end et webbureau; vi er din vej til online succes.

Vi samler på glade kunder i Næstved

"Jeg har været glad for mit samarbejde med Copenti omkring min hjemmeside. Den er super professionel og æstetisk. Dertil var jeg slet ikke klar over, hvor meget SEO optimering betyder for mit brand. Jeg har oplevet en øget digital synlighed i søgemaskinerne der har givet flere kunder."

Mathias Blum

Indehaver af MB Autoteknik og MathiasBlum.dk

"Jeg har længe ledt efter en samarbejdspartner med optimering af min hjemmeside, så jeg er så taknemmelig for den professionelle support jeg får fra Copenti med SEO-optimering af min webshop. På ganske kort tid har jeg allerede oplevet mærkbare resultater af indsatsen."

Jeanine Rubæk Bærensen

Indehaver af I Gode Hænder

"Som fuldstændig hjælpeløs hvad hjemmesideopbygning angår, stod Copenti klar med kompetent sparring, ideudveksling og vejledning. Jeg er meget taknemmelig for den hurtige hjælp og kan varmt anbefale Copenti til nyopstartede og allerede etablerede virksomheder, der kunne mangle inspiration eller kompetent sparing."

Sigrid Lowies

Indehaver af Lowies Consulting

Copenti

Dansk SEO bureau specialiseret i at forbedre

online synlighed.

Tilmeld vores nyhedsbrev