Webbureau i Ringsted

Vi er et kvalitetsbevidst webbureau i Ringsted og arbejder i øjenhøjde med vores kunder i Ringsted Kommune. Vores passion er at skabe effektive og brugervenlige webløsninger til virksomheder.

Ydelser

Kvalitetsbevidst webbureau i Ringsted

Vi er ikke endnu et traditionelt webbureau i Ringsted. Vi er nytænkende og ærlige.

Vi leverer professionelle hjemmesider, udarbejdet af erfarne webdesignere. Vi forstår at bygge Jeres online identitet til potentielle kunder. 

Webshop

Vi kan bygge en webshop der kan sælge Jeres produkter online. Vores marketingskompetencer kan dertil lave online annoncering.

Online annoncering

Vi kan lave online annoncering for din virksomhed på sociale medieplatforme, så I kan nå ud til Jeres potentielle kunder.

Marketingkonsulent

Vi har erfarne og dygtige marketingkonsulenter som kan biddrage med nytænkning, idégenerering og digital innovation.

Copenti er et webbureau i Ringsted, som har forskellige typer erhvervskunder i Ringstred kommune. Vores erhvervskunder befinder sig primært på Midtsjælland, Vestsjælland og Sydsjælland. 

Som marketingbureau ved vi hvad vi står for. Vi har nogle af branchens bedste kompetencer inden for webdesign og online annoncering.

Vi vil gerne høre om Jeres virksomhed og behov, så vi kan hjælpe jer med at opbygge eller viderebygge en professionel digital identitet.

Vi hjælper både store og små virksomheder, og du kan altid ringe eller skrive for at få et uforpligtende tilbud på vores ydelser.

Webbureau på Sjælland

Vi er et seriøst webbureau i Ringsted

“Jeg oplever ofte, at mange virksomheder i Ringsted ikke udnytter det  potentiale der ligger i at have en professionel digital identitet. Nogle gange kan det være få marginaler som kan føre til øget omsætning eller synlighed.

I en tid hvor vi kun ser en stigning i det digitale forbrug, er det vigtigt at være synlig ved hjemmesider og sociale medier. Dette gælder uanset om man er en B2B- eller B2C-virksomhed.

Hos Copenti har vi benene plantet solidt i jorden, og vi kender til de fleste virksomheder i Ringsted kommune. Derfor mener vi, at vi er Jeres idéelle marketingpartner.”

Tobias Elleholm

Indehaver af Copenti ApS

Du kan købe en hjemmeside hos Copenti, hvor du som kunde er sikret et professionelt resultat, der tager udgangspunkt i din virksomheds brand og budskaber. Med vores store erfaring inden for webdesign, er vi i stand til at designe funktionelle, æstetiske og moderne hjemmesider med et professionelt image.

Vores mål for vores kunders hjemmesider er, at vi som leverandør understøtter virksomhedens strategi, som gerne skulle føre til øget omsætning. Vi ønsker, at vores kunders hjemmeside får besøgende, der kan konvertere til kunder.

Online annoncering Ringsted

Langt størstedelen af internetforbrugerne benytter søgemaskiner eller sociale medier til at finde nye produkter eller services. Hvis du og din virksomhed vil findes på internettet, er det svært at komme udenom online markedsføring.

Det er svært at pege på en rigtig strategi i online markedsføring, men som regel kræver online succes en komplet indsats på flere forskellige områder der tilsammen kan give din virksomhed den bedst mulige placering i søgemaskinerne, såsom Google.

MB Autoteknik er en lokal mekaniker fra Ringsted, som kontaktede Copenti for at få en ny professionel hjemmeside og SEO optimering.

Opgaven lød på at skabe en simpel hjemmeside, som er responsiv til de forskellige digitale enheder, og som er nem for kunderne at navigere rundt på.

Dertil var der også et ønske om, at få én af topplaceringerne på søgeordet “mekaniker ringsted.” Dette er lykkedes ved hjælp af Copenti’s SEO-kompetencer.

MB Autoteknik valgte Copenti som hjemmesideleverandør, og er tilfreds med resultatet.

Læs MB Autotekniks kommentar herunder:

“Jeg har været glad for mit samarbejde med Copenti omkring min nye hjemmeside. Den er super professionel og æstetisk. Dertil var jeg slet ikke klar over, hvor meget SEO optimering betyder for mit brand. Jeg har oplevet en øget digital synlighed.”

Mathias Blum

Indehaver af MB Autoteknik