Webbureau

Webbureau i Roskilde

Vi er et solidt og kvalitetsbevidst webbureau i Roskilde og vi arbejder i øjenhøjde med vores kunder. Vores passion er at skabe effektive og brugervenlige webløsninger til virksomheder. Vi er her for at løfte vores kunders forretning.

Nyt webbureau i Roskilde

Copenti er et webbureau i Roskilde, som har forskellige typer erhvervskunder i Roskilde kommune. Vores erhvervskunder befinder sig primært på Midtsjælland, Vestsjælland og Sydsjælland. 

Som marketingbureau ved vi hvad vi står for. Vi har nogle af branchens bedste kompetencer inden for webdesign og online annoncering.

Vi vil gerne høre om Jeres virksomhed og behov, så vi kan hjælpe jer med at opbygge eller viderebygge en professionel digital identitet.

Vi hjælper både store og små virksomheder, og du kan altid ringe eller skrive for at få et uforpligtende tilbud på vores ydelser.

Webbureau i Roskilde - Marketingbureau
Ydelser

Kvalitetsbevidst webbureau i Roskilde

Vi er ikke endnu et traditionelt webbureau i rækken. Vi er nytænkende og ærlige.

Vi leverer professionelle hjemmesider, udarbejdet af erfarne webdesignere. Vi forstår at bygge Jeres online identitet til potentielle kunder. 

Webshop

Vi kan bygge en webshop der kan sælge Jeres produkter online. Vores marketingskompetencer kan dertil lave online annoncering.

Online annoncering

Vi kan lave online annoncering for din virksomhed på sociale medieplatforme, så I kan nå ud til Jeres potentielle kunder.

Marketingkonsulent

Vi har erfarne og dygtige marketingkonsulenter som kan biddrage med nytænkning, idégenerering og digital innovation.

Vi er et seriøst webbureau i Roskilde

“Jeg oplever ofte, at mange virksomheder i Roskilde ikke udnytter det  potentiale der ligger i at have en professionel digital identitet. Nogle gange kan det være få marginaler som kan føre til øget omsætning eller synlighed.

I en tid hvor vi kun ser en stigning i det digitale forbrug, er det vigtigt at være synlig ved hjemmesider og sociale medier. Dette gælder uanset om man er en B2B- eller B2C-virksomhed.

Hos Copenti har vi benene plantet solidt i jorden, og vi sætter os ind i vores kunders forretning, så vi kan sammensætte den idéelle marketingstrategi.”

Tobias Elleholm

Indehaver af Copenti

Webbureau Marketingbureau