WordPress hjemmeside

Er du interesseret i en WordPress hjemmeside til din virksomhed? Så er du landet på den rette hjemmeside. Vi benytter nemlig udelukkende WordPress til vores kunder, som ønsker en professionel hjemmeside. 

Hvad er WordPress?

WordPress er verdens største hjemmesideplatform og CMS-system, da cirka 35% af alle hjemmesider i verden er blevet lavet med WordPress.

Grunden til at WordPress er en populær hjemmesideplatform skyldes, at det er et open source content management system, hvilket i daglig tale kaldes for et CMS-system. Et CMS-system er et redskab, der gør det overskueligt og nemt at administrere hjemmesider uden at skulle programmere fra bunden. I WordPress kan man nemlig nemt installere eksisterende designs og temaer, eller opbygge sit eget tema. Det kommer an på, hvilket behov kunder har. De fleste webbureauer og marketingbureauer i Danmark tilbyder WordPress-hjemmesider, da det kan tilpasses til stort set alle virksomheders behov.

Open source betyder, at systemet er frit tilgængeligt for alle. WordPress er altså gratis, da det er licenseret under GPLv2.