Hjemmesider

Er du interesseret i en responsiv hjemmeside som tiltrækker kunder til din virksomhed? Så er vi højest sandsynligt det rette marketingbureau for dig. Vi har gennem flere år skabt adskillige typer hjemmesider for spændende danske virksomheder. Fælles for alle vore eksisterende kunder har været, at de ønskede at skabe et professionelt image på den digitale front, som gerne skulle udmunde i en øget kundetilvækst. Endvidere har alle vores kunder også haft det tilfælles, at de ønskede en seriøs hjemmesidesamarbejdspartner, som kunne skabe en moderne, æstetisk og brugervenlig hjemmeside. Dette er vi i høj grad lykkedes med.

For os er et strategisk længerevarende samarbejde omkring hjemmesider og digital identitet vigtigt, da vi på den lange bane vil fungere som en marketingsparringspartner der forstår tidens trends og optimeringsmuligheder. Derfor vil vi i en – forhåbentlig lang - samarbejdsperiode altid være behjælpelige med at rådgive og anbefale hvordan vi efter hjemmesideudgivelsen kan optimere og udvikle på en hjemmeside, så vi kan sikre en opadgående kurve i forhold til nye kunder.

Afhængig af hvilken branche og type af kunder som din virksomhed henvender sig til, vil der altid være nogle optimeringsmuligheder på en hjemmeside, om end det gælder designændringer eller ændringer med formål om en bedre brugervenlighed. Om ikke andet vil der også være optimeringsmuligheder inden for SEO-optimering eller Google Ads annoncering.

Køb en responsiv hjemmeside

Ved at købe en hjemmeside hos Copenti sikrer du, at din hjemmeside altid er responsiv. En responsiv hjemmeside betyder, at den tilpasser sig hjemmesidebesøgendes enheder, uanset om den besøgendes enhed er en mobiltelefon, tablet eller computer. Som du nok allerede ved, så benyttes mobiltelefonen mere og mere. Derfor er det naturligt og et must, at en hjemmeside er responsiv.

Hos Copenti allokerer vi flest ressourcer til at designe hjemmesider til computerskærmsenheder og mobiltelefonenheder. Dette skyldes, at vi historisk har erfaret, at benyttelsen af tabletenheder er lav på langt de fleste hjemmesider. Dette betyder dog ikke, at vi ignorerer hjemmesidedesignet på tabletenheder. Vi prioriterer blot mobil- og computerenheder. Ydermere vil vi efterspørge tidligere data fra din virksomheds besøgende, så vi kan identificere hvilke enheder de tidligere besøgende har benyttet.

Vi designer hjemmesider fra bunden

Du vil helt sikkert kunne finde billigere hjemmesideleverandører end Copenti. Dog vil du ikke finde mange hjemmesideleverandør der skaber unikke hjemmesidedesignoplevelser som Copenti skaber. Vi ønsker at differentiere os, og være i toppen af de dygtigste danske hjemmesideleverandører. Derfor designer vi også vores kunders hjemmesider fra bunden. Mange marketingbureauer vælger en skabelon eller et WordPress-tema, som de manipulerer eller ændrer en smule for at tilpasse det til deres kunder. Dette passer også mange typer virksomheder fint.

Dog har vi erfaret, at nogle virksomheder ønsker noget mere. Det kan være nogle eksklusive behov eller nogle unikke tilføjelser som gør, at hjemmesiden skiller sig ud fra konkurrenterne eller skaber en god brugervenlighed for kunder. Behovet kan være vidt forskelligt fra kunde til kunde, dog er ligheden altid, at disse kundetyper har et seriøst hjemmesidebudget.

I vores designproces af hjemmeside benytter vi flere forskellige designprogrammer, så vi kan sammensætte de rette elementer, som vi mener er det bedste udgangspunkt for en ny hjemmeside. Endvidere sender vi løbende forskellige designforslag, så vi kan afstemme og rådgive vores kunder de bedste hjemmesideløsninger.

Copenti
Vi skaber vækst for danske virksomheder med digital marketing.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram